tegneserietopp


» Forsiden
» Siste nytt :)
» Artikkelarkiv

» Lita
» Ebbe
» Emmy
» Utstilling
» Første kull
» Bildeserier
» Linker

» Gjestebok
» Kontakt oss

Spacer

Søk i nettstedet:
»
Feskarkatten Emmy
Passende navn for jeg er veldig glad i fisk! Det må være det beste jeg får, enten kokt sei eller tunfisk! *slafs* Men nå har jeg etterhvert lært meg å like alt mulig, blitt veldig flink til å spise tørrfôr, og er veldig flink til å snike meg til en godbit her og der. Det nytter å være søt! ;)
Etter jeg flyttet inn her, har jeg blitt gode venner med Lita, selv om vi smådytter hverandre innimellom. Ebbe har jeg forelsket meg helt i, han er så fiiiin *sukk* 
Han er veldig flink til å passe på meg, er veldig snill med meg, bortsett fra når han biter meg i nakken, da. Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg liker den behandlingen, men hva finner man seg vel ikke i av disse kjekkasene...

Litt mer
om Emmy
Født: 26 desenber 2004
Farge: Sølvtigret (NFO ns 23)
Stamtavle

Emmy er virkelig en frøkenpus! Hun er så yndig og skjønn, og akkurat passe diva -hun er veldig kjælen men bare når hun finner det ut selv. Heldigvis finner hun ut ganske ofte at hun vil ha kos og oppmerksomhet! :) Hun er veldig sosial og fotfølger oss rundtomrking i huset, og ligger helst i nærheten av der en av oss befinner oss.
Hun og de andre to går veldig bra sammen, de er så søte sammen de tre! De er stort sett i nærheten av hverandre, og Emmy gråter hvis de andre er ute eller ute av syne... Hun er nok blitt litt bortskjemt ;)