tegneserietopp


» Forsiden
» Siste nytt :)
» Artikkelarkiv

» Lita
» Ebbe
» Emmy
» Utstilling
» Første kull
   
» Algol
   
» Cobol
   
» Fødselen
» Bildeserier
» Linker

» Gjestebok
» Kontakt oss

Spacer

Søk i nettstedet:
»
Rapporter fra småguttene
De nye eierene til Algol og Cobol har vært kjempeflinke å sende tekstmeldinger om hvordan det går, og jeg er SÅ glad og takknemlig for det! Det er ennå tomt i huset etter guttene, og det hjelper på å høre hvor bra de har det :)
2006-07-10 Les mer...

Guttene flyttet :( :(
Dette er forferdelig triste saker altså, håper bare guttene finner seg fort til rette i sine nye hjem!
2006-07-02 Les mer...

Småguttene på utstilling
Småguttene har vært kjempeflinke i helga!
2006-07-02 Les mer...

Utstillingshelg
I helga er det utstilling her i Trondheim, og hele familien -bortsett fra tante Lita som er hjemme og holder fortet -skal vise seg fram
2006-07-01 Les mer...

Guttene veid!
Algol 1785 og Cobol 1885 :)
2006-06-25 Les mer!

Bøllefrø!
De blir mer rampete disse "små", men de blir også mer og mer kjælne -når de bare har tid! Det hender de tar seg tid til kos, enten med oss tobeinte, eller med de firbeinte, denne formiddagen var det Ebbe som fikk all oppmerksomhet da han kom inn for å avkjøle seg i sommervarmen :)
2006-06-22 Se bilder

Veid!
I dag fikk vi endelig veid guttene, Algol veier ca 1550 (han var nesten umulig å få til å sitte stille) og Cobol veier 1615 :) Cobol har altså igjen tatt igjen broren, etter å ha funnet ut at mat faktisk er godt. Han sniker også i tilegg til seg en liten melketår oftere enn Algol, så han er nok litt rundere om magen enn Algol, kan nemlig ikke se noe annen forskjell på dem foreløbig :)
2006-06-14

Småguttene 10 uker
Og de begynner og bli store gutter! :)

Småskattene
Himmel, kattebarn må være noe av det søteste som finnes! :)

Grønnøyd og guløyd :)
Det ser foreløbig ut som Cobol får ravgule øyne, slike som Emmy har, Algol ser ut til å få mer grønne. De har fantastiske øyne begge to! :)

Guttene passert 7 uker!
Vi kan melde om lavtflygende vesener i stor fart, kan ofte oppfattes som en litt stor hybelkanin men må for all del ikke forveksles. I stille perioder kan disse myke klumpene beskues, og man får mulighet til å se at disse små lodne dottene er to nydelige kattunger :)

Gratulerer med dagen! :)

Guttene 6 uker
Og blir mer aktive for hver dag som går! :)

Sommervarme!
Det blir ikke tatt bilder hver dag nå for tiden, vi er mye ute i hagen, og den tiden vi er inne bruker vi på å leke og kose med kattungene, så det blir ikke så mye bilder, får håpe dere har oss unnskyldt! Men, i dag har vi fått tatt noen!

Flinke gutter!
I dag gikk Algol på do for første gang! Som stolt mamma måtte jeg selvfølgelig filme når seansen gjentok seg ;)