tegneserietopp


» Forsiden
» Siste nytt :)
» Artikkelarkiv

» Lita
   
» Galleri Lita
» Ebbe
» Emmy
» Utstilling
» Første kull
» Bildeserier
» Linker

» Gjestebok
» Kontakt oss

Spacer

Søk i nettstedet:
»
tegneserie
Jeg er Lita...
...ikke så lita sånn i strørrelse kanskje, men det er det jeg heter..Egentlig Altinka's Lita, men det blir litt for langt sånn til hverdags :) Jeg er 8 år, og pappa-Geir og mamma-Evy har bodd hos meg siden jeg var ganske liten.

Litt mer
om Lita
Født: 29 april 1998
Farge: Skilpadde-hvit (NFO f  09)
Stamtavle (åpnes i eget vindu)

Lita har bare vært på utstilling to ganger i sitt liv. Den første som 4 mnd gammel kattunge, og det var da vi oppdaget henne. Vi skulle bare kjøre å se hva disse katteutstillingene gikk ut på, hadde bare hørt om det... Vi oppdaget 3 små nusk i et bur, og de lå bare å så oss med et noe vurderende blikk. Plutselig spretter Lita opp, kommer helt bort til burveggen og snuser i lufta. Jeg tror det måtte vært flasken med colalight jeg hadde i hånda, iallefall var jeg solgt! ;) Vi snakket med oppdretteren, og bestemte oss omtrent på flekken! Dette var første utstillingsdag, så vi måtte nok pent vente til neste dag før vi kunne ta henne med hjem.
Vi dro på kattetilbehør-sjåpping med det samme, dro hjem og ordnet alt klart, og fikk nesten ikke sove den natta :)
Den andre utstillingen hun var på, var etter Missie hadde flyttet inn til oss, og siden katteklubben vi var medlem av arrangerte, og vi likevel var der, fant vi like gjerne ut at vi skulle forsøke. Lita fikk veldig bra bedømmelse, Ex på de fleste punkter, men ble slått av en annen frøken med samme fargene ;)
Det var forferdelig spennende, men Lita så ikke ut til å trives i det hele tatt, dessverre... Så, vi bestemte oss for at hun skulle få slippe, vi snakket med dommeren ang kvalitet, og hun hadde bare godord og skryt om henne, så da slo vi oss til ro med det :)

Lita er en aktiv frøken som elsker være ute, hun er tøff, og en sosial katt, som synes det er utrolig spennende med andre katter. Hun kan sitte i vinduskarmen, se en annen katt, og begynne mase for å få slippe ut og hilse på :)
Hun liker seg også inne, der vi er, er litt selektiv med hvem hun koser med, men når tilliten først er oppnådd, er det ingen som kan kose slik som Lita gjør!
Hun har et utrolig bra gemytt, veldig snill og hensynsfull, og er rett og slett en veldig fornøyd og flink katt! :)